Евгений Сердюк си тръгна от Тича.24-годишният стрелец премина в ЦСКА 1948 след

...
Евгений Сердюк си тръгна от Тича.24-годишният стрелец премина в ЦСКА 1948 след
Коментари Харесай

Евегний Сердюк премина в ЦСКА 1948, Черно море взе добри пари

Евгений Сердюк си потегли от " Тича ".

24-годишният стрелец премина в ЦСКА 1948 след трансфер от елитния Черно море. Сердюк подписа контракта си в клубния офис на „ алените “, след което с горделивост театралничи с фланелката на ЦСКА за първите си фотоси като футболист на отбора.

В началото на идната седмица се чака и украинският нападател да стартира подготовка със състава, воден от легендата Любослав Пенев. Сердюк беше безапелационен, че няма самообладание да се срещне с Ел Голеадор и че безспорно ще може да научи доста от него за играта си в предни позиции.

На върха на офанзивата на Черно море състезателят означи общо цели 15 гола във 26-те си дуела за „ моряците “, като добави 4 асистенции и притегли интереса на голям брой клубове със страхотните си изяви в efbet Лига.

Преди да заиграе в българското състезание Сердюк е минал през школата на португалския Фатима, за който и дебютира в мъжкия футбол през 2017 година Играе в състава до 2019 година, като след това има един сезон чартърен в различен португалски тим – Каса Пия, преди да дойде във Варна.

Голмайсторът има зад тила си и два мача за младежкия народен тим на Украйна до 21 година Той прави дебюта си с жълто-синята фланелка през март 2019 година в другарски мач против младежите на Казахстан.

Впечатлява с добра техника, чудесно позициониране, борбеност и акуратен завършващ удар.

Приветстваме Евгений с добре пристигнал и му пожелаваме да бъде здрав и головете му с фланелката на ЦСКА да не стопират! Успех!, написаха в уеб страницата на ЦСКА 1948.

Според кулоарна информация Черно море ще вземе сериозна за родните стандарти трансферна сума за Сердюк, само че не е ясно дали става въпрос за 700 000 $, колкото желаеха за правата на украинеца " моряците ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР